Hogyan kell Root-olni egy telefont?
Figyelt kérdés
Huawei Y210 android - Ezt a telot akarom rootolni.Hogyan kell? Kepernyokepet akarok csinalni,de csak igytudok ha rootolok.Magyar videok esetleg ha vannak.Aki tudna,segiten pls…2015. máj. 18. 01:12
1/8 anonim válasza:
Ha felteszed a pc re az android sdk-t abban elvileg van ilyen emulátor és tudsz képmentést csinálni nem kell root jog.
2/8 A kérdező kommentje:
Szoval gepre leszedem azt amit irtal,onnan telora es mukodnie kell?
vagy nemertem :)
2015. máj. 18. 01:37
3/8 anonim válasza:
Számítógépre kell feltenni és a telefont USB-vel csatlakoztatni a számítógéphez. Így az ApkInstallerrel is le lehet a telefon képét menteni.
De vannak olyan androidos programok is, amik minden telefonon működnek, root nélkül is, mert időzítéssel működnek vagy rázásra.
4/8 A kérdező kommentje:
[link] Erre gondoltál?
Felrakom gépre, aztán USB-vel telóra, aztán hogyan tovább?
2015. máj. 18. 14:03
5/8 A kérdező kommentje:
Vagy nem is kell telóra rakni?
2015. máj. 18. 14:04
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
Telon van az alkalmazas.
Gepre letoltottem amit linkeltem.
Beallitotam a USB debbuging-et.
Hogyan tovabb?
2015. máj. 18. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!