Az Violetta koncerten melyik számok fognak menni?
Figyelt kérdés
Aug. 30-án, 14:30as koncertre megyek. e-ticketet vettem, és nem túlzottan találtam részletes programot. Szóval, valaki tudja, h melyik számok mennek?2015. máj. 15. 21:49
1/9 anonim válasza:
Szia! Így van sorban:En gira, Tienes el talento, Euforia, Habla si puedes, Podemos, Are you ready for the ride, Alcancemos las estrellas,Voy Por Ti, Underneath it all, Lúz camera acción, Codigo Amistand, Entre 2 mundos,Peligrosamente bellas, Veo veo, Yo soy así, Supercreativa, Te esperaré, Como queres, Ven con nostros, On beat, Juntos somos mas, Soj mi mejor, Te creo, En mi mundo és Frozen.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, sokat segítettél. Csak még egy kérdés: a Lúz camera acción-t ki énekli? Mert úgy halottam, hogy Rugerro nem jön.
2015. máj. 16. 09:51
3/9 anonim válasza:
A Ser mejor is lesz.
Igen, saját turnéja van. Szerintem senki.
4/9 A kérdező kommentje:
köszi. kár hogy nem jön
2015. máj. 16. 10:44
5/9 anonim válasza:
A Luz camara accion helyett Leon fogja énekelni az amor en el aire-t azt hiszem
6/9 anonim válasza:
igen a Luz camara acción helyett,mivel Ruggero nemjön:c
León énekli az Amor en el aire-t..
De nembiztos hogy ezek a dalok lesznek,mivel Magyarországon még nem megy a 3.évad..tehát nemhiszem olyan dalokat énekelnének,amik abba az évadba vannak amit mi még nem láttunk..de aztán kitudja :D
7/9 anonim válasza:
De pl.: Lengyelországban sem mutatták még be a 3. évadot, és ott is énekelték a Supercretiva-t meg ezeket a 3. évados dalokat,tehát itt is ugyanez lesz a sorrend, ugyanezekkel a számokkal. És véletlenül a Ser mechor-t kihagytam.
8/9 anonim válasza:
itt azt írja 1.-2. évad :) és a 3.ból az En gira :)
9/9 anonim válasza:
Nem tudom miér, de mindenhol azt írják, hogy a 3. évadból csak az En Gira-t fogják énekelni. Ott lesz a Supercreativa, az Underneath it all is.És az Abrazame y verás is lesz, mivel Tini nyilatkozta, hogy vége lett májusban a turné 1. felének (ahol Ruggero is jelen volt), és a turné 2. felébe bele rakták az Abrazame y verás-t is. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!