Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hibajavító folyadéktól be...

Hibajavító folyadéktól be lehet kábulni?

Figyelt kérdés

Egy barátom mondta, hogy ő már csinálta és neki sikerült, ráadásul ez nem illegális, mint a drogok.

Arra vagyok kíváncsi, hogy ez tényleg lehetséges-e és ha igen, mennyire veszélyes?

2010. febr. 24. 15:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem hinném,bár eszem ágában nem lenne kipróbálni. Veszélyes? Nos, először is végigmegy az egész légzőrendszereden (irritálja az orr-száj nyálkahártyát, garatot, gégét, légcsövet is kimarhatja ha olyan anyag van benne. Aztán a tüdődbe megy, a léghólyagok fala meg elég érzékeny. Ha ez nem lenne elég, akkor ott van még az,hogy a véráramba kerülve az agyadba megy, és ha nem is károsít annyira, gondolom rengeteg agysejted elpusztul tőle. Ha meg azok jelentősen csökkennek, rengeteg pszichiátriai betegségre leszel fogékonyabb. Én nem tenném.
2010. febr. 24. 16:12
 2/2 A kérdező kommentje:

Én sem tenném hidd el, de nagyon megijesztett, amikor ezt mondta nekem!

Megpróbálom rávenni, hogy "inkább" igyon ha be akar állni!

2010. febr. 24. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!