Dolgozzak vagy tanuljak?
Sajnos abba kellett hagynom a 11. tanévemet januárban sok betegség miatt. Úgy terveztem, hogy szeptemberben folytatom esti tagozaton ahol 2 év alatt megszerzem az érettségit, segítve ezzel a páromat is aki szintén velem tanulna de ő már dolgozik. Nekem ez idő alatt még nem kellene munkába járnom. A dilemmám fő oka az, hogy rengeteg kiadásunk van amire pénz kellene (pl: potyog a plafon és meg kellene csináltatni, le szakadt az ágyunk és kellene új, van pár tartozás is amit ki kellene törleszteni stb.)
Nem tudom hogy mi lenne a helyes. Szakmát kitanulni és gyorsan munkába állni vagy megszerezni az érettségit.
A kettőt együtt nem csinálhatom mert a párom ezt az egyet nem szeretné.
Köszi a segítséget.
11. es = 17 év kb .
"Sajnos abba kellett hagynom a 11. tanévemet januárban sok betegség miatt".
Ezek szerint van 8 általánosod . A mai világban ezzel ki törölheted . Olyan munkákhoz jutsz, juthatsz csak és kizárólag ami mélyen a minimálbér alatt fizet, 100-105 ezer bruttók, aminek a nettója kb. 60 ezer . Mire mész ezzel ? hideg vízre sem elég . Én a helyedben tanulnék és szülői segítséget kérnék, mert különben "el fogsz veszni" .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!