Szerintetek, ha új személyit csináltatok, akkor ugyan az lesz a száma?
Figyelt kérdés
Ugyanis a napokban elhagytam a pénztárcám, amiben benne volt a személyim, diákom, OM azonosítóm, TAJ kártyám.. más nem..
Azért lenne ez fontos, mert jelentkeztem kreszre, és a jelentkezési lapra rá kell írni a SZ.IG számot, és tudom a számát, csak nincs meg maga a kártya..
Szóval ha újat csináltatok, akkor a szám megmarad, vagy az is változik, illetve ugyan ez lenne a kérdésem diákkal kapcsolatban is.. (a diákim száma és az OM azonosító az ugyan az általában mindenkinek)
18/F
2010. febr. 24. 14:09
1/4 anonim válasza:
Nem! Semmiképpen! Épp azértadnak új számot, hogy ne lehessen visszaélni vele!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.. mondjuk így belegondolva tényleg ez a logikus! És a többiről esetleg nem tudsz vmit?
2010. febr. 24. 14:16
3/4 anonim válasza:
Nem, más szám lesz! Én is ugyanígy jártam nyelvvizsgán. Próbáld felvenni a kapcsolatot azzal, aki a KRESZ vizsgát rendezi, hogy mi a teendőd.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. febr. 24. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!