Mindenki kiszúr velem. Mit csináljak?
Szia!
ez az érzés ismerős,nem tudom ,hogy ezzel a problémával kihez lehetne fordulni,és azt sem értem,hogy mi a baja az oktatónak veled,elég bunkóság tőle,hogy folyton beszólogat és szivat,de basszus nehogy már...
velünk ugyanez szokott lenni..
ez nem tudom mennyire hatásos,de én úgy vagyok vele,hogy az ilyen embereknek akik keresztbe akarnak tenni azoknak mélyen a szemükbe nézek,hogy lássák,hogy ennyivel még nem győztek le,nem fogok megtörni,és be fogom bizonyítani hogy igenis bármilyen körülmények között képes vagyok arra,amire a többiek,még akkor is ha ez dupla annyi energiámba kerül..
ha rám hallgatsz,akkor nem adod meg az oktatódnak azt az örömöt,hogy meghátrálsz,és semmiképp se legyél öngyilkos,annyit viszont nem ér..
mondjuk az érdekes,hogy a saját családod nem áll mögötted(vagyis anyukád)..valahogy ez is olyan ismerős..
de kitartás és ne add fel,még akkor se ha már szerinted lehetetlen:)
majd írj,hogy mi lett,kiváncsi vagyok rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!