Milyen telefont érdemes venni?
Figyelt kérdés
Főleg játékra és fényképezésre kéne.
Amiket eddig néztem:
-Nokia Lumia 735
-Samsung Galaxy Grand Prime
-Sony Xperia M2
2015. máj. 11. 18:55
1/2 anonim válasza:
Nekem Lumia 735 van, és teljesen meg vagyok vele elégedve. A hátlapi, CarlZeiss kamerája nagyon jó képeket csinál, pedig csak 6,7 megapixel. Összehasonlítva néhány ismerős különféle telefonjaival, sok olyan nagyobb felbontású teló van, amelyiket simán leveri képminőség terén. Előlapi kamera szintén messze átlag feletti. Játék: nekem pl simán megy rajta a GTA-SA. Emellé jár egy atomstabil, megbízható szoftveres háttér (WP8.1) ami nekem a korábbi androidos telefonjaim után nagy megkönnyebbülés, hamar megszerettem. Összeszerelés minősége, készülék kinézete szintén nem hagy okot a szégyenkezésre, a vezeték nélküli töltés szintén nem elhanyagolni való. Sajnos a másik kettőről, amiket felsoroltál nincsen tapasztalatom, mert még egyiket sem tartottam kezemben.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. máj. 12. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!