Ma hivtak a T-mobile tol, hogy magas havi forgalom miatt korlátozzák a kimenő hívásaimat, ilyenkor mit kell tenni?
A T-Mobile-t passzolom, de a Telenornál minden előfizetéshez van egy meghatározott keret, aminek elérésekor a kimenő forgalmat korlátozzák, hogy ne legyen extrém magas telefonszámlád. Nálam ez olyan 37 000Ft-nál következett be ( külföldön voltam 1,5 hónapig). Ilyenkor befizetsz egy bizonyos kauciót ( az én esetemben 25 000-ret ) és mehet tovább a buli.
Gondolom a T-nél is van valami hasonló megoldás.
Azt tőlük kell megkérdezned kell-e fizetni valamit.
Ez egy beépített limit, hogy ne tudd magadat besz0patni azzal, hogy olyan telefonszámlát csinálsz, hogy belerokkanj.
A T ezek szerint személyes megjelenést kér, a Telenor kauciót ( nyilván a kaució levonódik a számlából, egyfajta előre fizetés valósul meg).
Én a helyedben azon gondolkodnék el, hogy ha magas havi forgalom miatt korlátoznak, akkor nem lenne-e érdemesebb váltani egy olyan csomagra, ami bár drágább de korlátlanul használható.
Lehet valtani kene masikat... Am a szerzodes a baratomnal van. Azon rajt lehet az az 5szamjegybol allo kod? Mert am kaptam egy sms-t:
Tisztelt Orsòs Zoltàn! Erre az SMS-re küldött "OK" vàlasszal 12 òràn belül végleges szerzödéses jelszò készìthetö a koràbban beàllìtott korlàtozott jelszòbòl. Üdvözlettel: Telekom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!