Beírathatom a gyermekem iskolába Angliában nyelvtudás nélkül?
Nem csak beirathatod, hanem be is kell iratnod.
Ha nincs angol nyelvtudása akkor is bekell járnia ott kell lennie minden tanitási órán. Bevándorló iskolárol nem tudok.
Vedd fel a kapcsolatot az itthoni és a kinti iskolával is a további lépésekért.
Szia!
Én is külföldön élek. (Igaz másik ország, de a rendszerük a külföldi gyerekekre szerintem ugyanaz.) Mi nyári szünetben költöztünk ide (Németország) és szeptemberben kezdődött az iskola. Előtte persze beiratkoztunk meg minden. És itt létezik egy olyan osztály ahova a külföldieket küldik. Napi 5 óra németünk volt. Tehát egész nap csak a nyelvet tanultuk. Meg testnevelésünk is volt, 2 óra hetente. De ez az osztály csak 10 éves kortól volt. Vagyis csak 5. osztálytól. (Én akkor voltam 11) Aztán én fél év után átkerültem a rendes, német osztályba. Persze az hogy ki mikor kerül új osztàlyba, az változó a tanulás gyorsaságától függően. Például van aki még mindig a külföldiek közt tanul 3 éve...
Úgy gondolom a kisebbeknél is lehet egy ilyen osztály. Angliában is, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!