Lehet tobbszor is uzenetet kuldeki ennek a BONGo-nak? Honnan szedi az informaciokat?
Bárkinek megmondod a neved és a városod, és van publikus tartalom a Facebookodon, akkor ők ingyen megmondják neked hogy XY a párod például, XY iskolába jársz, XY munkahelyen dolgozol, majd a kapott adatból generálnak egy pozitív üzenet, például te vagy XY iskola szívtiprója, a munka hőse vagy valakinek a nagy szerelme.
Te 600 forintot fizetsz minden SMS-sel azért, hogy egy szolgáltatás ugyanezt megcsinálja neked.
Én sem értem, hogy működik. Sehol nem adtam ki magamról információt, mégis egy perc alatt megmondta, hogy --- nehezen kezd egy kapcsolatot, mással volt ez így. Abban viszont, hogy meghódítsam, --- és --- sokat fognak segíteni. Amúgy menj be...
És tényleg igaz, hogy nehezen kezd kapcsolatot, akiket írt, a haverjaim és egy bizonyos lány... És ez az uszoda öltözőjében volt. Bejött az edző és leordította a fejünket, mire várunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!