Megcsinálhatja csak ugy ez egy tanár?
Figyelt kérdés
Ma reggel első órára vártam oszt. társaimmal, a folyosó másik végén érettségiztek és néhány oszt. társam hangosabb volt egy kicsit és egy ügyeletes tanár aki oda vissza járkált szólt a többieknek hogy hagyják abba mert különben ezt kapják és akkor bumm (hármassal szemben lévő székek vannak) és a három gyerek közül nekem adott egy nem túl kellemes pofont én mondtam hogy miért kellet ezt és erre annyit mondott egy másik ügyeletes tanárral hogy "mi van ilyen érzékenyen érintett?" erre aki adta a pofon az elkullogott a másik nő még ott állt és kuncogott mivel ő is mondta mondtam neki hogy "talán jobban csendbe tudnánk maradni a ha magának adta volna a pofont" erre nem szolt semmit és az is elkullogott. Oszt. társaim is csak néztek hogy mi a van... Azóta nem is láttam ezt a két tuskó tanárt. De nem értem miért kellet nekem lekevernie egyet mikor kussban ültem... Bocs a helyesírásért. (F/14)2015. máj. 8. 21:32
1/1 anonim válasza:
Biztos régi vágású tanárok. (tudod, régen még körmös is volt... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!