Ide ér a csomag?
Figyelt kérdés
Üdv kedden rendeltem egy telefont és emailben közölték hogy csütörtökön vagyis mára ér ide a csomag de sehol semmi. Menyi az esélye hogy holnap meg érkezik? Vidéken lakok telefonom tönkre ment telefonon nem érnek el de ezt közöltem velük. Írtam a boltnak emailt nem válaszolnak. írtam a G4S futárszolgálatnak is azok se válaszolnak le mondjam vagy várjak holnapig HÁTHA!2015. máj. 7. 18:29
1/5 szántóvető válasza:
sok lehetőség van.minden 2. háztartásban van elfekvő teló,akár kérhetnél kölcsön.benzinkúton is tudsz venni telót sim-karival 4e-ért.a kérdésre nehéz válaszolni,a nagy hallgatás elég gyanús.a futár cégnek válaszolnia kellett volna mailben.a teló raktáron volt?ha írásban ígérték hogy ma megkapod akkor nem kell lemondani,nem veszed át és kész.
2/5 A kérdező kommentje:
igen a telefon raktáron volt, a bolt direkt írta is hogy csütörtökre ide fog érni de sehol semmi.
2015. máj. 7. 18:42
3/5 A kérdező kommentje:
lehet sokk volt a csomag és nem ért ide vagy nem tudom lehet holnap ide fog érni ha nem akkor kénytelen leszek nem át venni és meg rendelni máshonnan!
2015. máj. 7. 18:43
4/5 anonim válasza:
a G4S egy másféle cég, a GLS-nek kellett volna írnod
5/5 A kérdező kommentje:
a boltnak a weboldalán az áll hogy G4S futárszolgálat szállit náluk! a bolt [link]
2015. máj. 7. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!