Gogistar kérdése:
Mennyit érhet körülbelül a WoT-os accountom?
Figyelt kérdés
lezs2012 statja: [link]
ami megtalálható az accon:
3 db x tier (IS7,50B,E5,mind felszerelve), e100 kihúzva e75 garázsban, type 61 fullos, stb1-hez 30k xp szükséges(free xp nélkül).
prémek: T26E4 superp., churchill 3, type 62, tog II, Locust
11k free xp, 86 gold, 930k kredit.
2015. máj. 6. 09:40
1/6 anonim válasza:
egy 20+ ezer biztos megvan, bár nem tudom ki az az ostoba aki accountot vesz, ahelyett hogy magának fejlesztené ki...
2/6 berci0127 válasza:
Láttam már ilyen accountot 50 ezerért is, de szerintem a reális ára 30 ezer körül van! Ha lenne rajta valami prémium 8-as nehéz tank akkor 40-ezret is kérhetbél érte!
3/6 Vida Sándor válasza:
Ezért szarok a statisztikák. Kék játékosnak van jegyezve, közben meg mélypiros az illető.
4/6 anonim válasza:
Majdnem ilyen statom van kb 2x kevesebb játékszámmal prémium felh. és tankok nélkül, nem egy nagy cucc ez az acc. Habár tényleg megérhet annyit amennyit írtak az előttem lévők.
5/6 A kérdező kommentje:
Sándor ezt a mélyre menő következtetést honnan sikerült megszülni? Általában ezek az oldalak nem csak az utolsó pár csatát mutatják, sőt, az elmúlt időszakot is mérlegelik külön grafikonon.... Mégis honnan sikerült azt kihoznod a dolgokból, hogy mélypiros vagyok? Ott van az oldalon, ennél nagyobb ellentét a kommentedre nem is lehetne...
2015. máj. 9. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!