Kozmetikus diploma?
Sziasztok:)
az lenne a kérdésem, hogy kozmetikus szakmából hogyan szerezhetnék diplomát? Egyébként Keszthelyre az Asbóthba szeretnék menni, de ha kitanultam ott a szakmát nem tudom milyen suliba menjek ahol kaphatnék diplomát. Egyáltalán így felvennének bárhova is, hogy már kitanultam? Ti mit tanácsoltok?
a válaszokat előre is köszönöm:)
Ne legyél hülye, légy szíves.
Diplomát az egyetemen adnak, felsőfokú végzettséget jelent. A kozmetikus meg körülbelül egy betanútott majom nyolc általánossal, aki elvégzett egy rövid tanfolyamot.
Olyan, mitha az kérdeznéd, hogy melyik egyetemen képeznek kukásokat.
Bírom amikor hozzá nem értő laikusok szólnak hozzá kérdésekhez.
1. A kozmetikus okj tanfolyamhoz érettségi bizonyítvány kell, NEM nyolc elemi általános iskola.
2. Szerencsére Magyarországon a legtöbb kozmetikus szakiskola egész jól fel tudja készíteni diákjait arra hogy sikeresek, igényesek, eredmenyesek legyenek a szakmaban.
3. Ne hasonlítsuk már a kozmetikus szakmát egy szemetelszallito kukas tevekenyseghez,lehet egy általa nevezett "kukas" - nak több esze van mint Önnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!