Hogy kezdjek el egy naplót? Hogy szokás?
Ha neked könnyebb úgy írni, hogy kvázi megszemélyesíted a naplót, mintha levelet írnál neki, akkor oké. De ennyi sem kell, elvégre magadnak írod, azt amiről úgy gondolod, hogy említésre méltó.
De elég egy dátum esetleg időpont és már írod, hogy mi jár a fejedben. Pl.:
2015. május 4. 8:16
Ma arra ébredtem, hogy már nem alszom. Mostanában egyre gyakrabban tapasztalom ezt magamon. Lehet, hogy orvoshoz kellene fordulnom a problémámmal?
13:51
Ma megint ebéd volt a menzán. Kezdem unni.
stb…
Szia! Nem tudom hogy aktuális-e még. De azért csak segítek valakinek ezzel is!;)
Én csak ősszel kezdem el a naplómat. Mert nyáron nem történik semmi olyan amit leírhatok. De arra is gondoltam, hogy csinálok egy összegzést, hogy mi történt nyáron, és pár oldalban leírom a történteket.
Az első oldalamat nem éppen úgy terveztem, ahogy végül is lett. Csak a naplóm volt nálam egy koncerten, (ne kérdezzétek miért! :D) és az első oldalt aláírattam a Sky Fanatic-kal... :D Ez is egy elkezdés nem?
Egyébként a neten sok oldal van tippekel. Vagy nézz át néhány napló stílusban íródott könyvet. Haszon lehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!