Miért követelik egyesek a tüzijáték teljes betiltását?
Figyelt kérdés
Miért vannak kiakadva miatta?
Ugye azt szokták mondani, hogy "zavarja őket/ tönkreteszi a nyugalmukat" stb stb. Az állatos témáról nem is beszélve.
De miért???
Nem veszik észre, hogy nem csak mi zavarjuk őket, hanem ezzel ők tönkre akarják tenni X ezer ember szilveszteri szórakozását?
Miért csináljátok ezt?
Ui: írjatok, senkit nem pontozok le amíg nem sértegetjük egymást.
2015. máj. 4. 22:53
1/5 anonim válasza:
Mert rettenetesen önzők. A szomszédom ki volt akadva, hogy "mindig átlövöm hozzá a rakétákat" . Ebből annai igqz, hogy a rakéta pályája tényleg el tud hajlani, de olyan magasan, hogy ez őbenne nem tesz kárt. A másik, hogy a szemetet neki kell összeszedni! Ami a robbanásból hozzá repült, de az nagyon minimális. Én másnap mindig szemétgyűjtőtúrát csinálok, ha lövöldöuózöm. Ám van 1-2 olyan, akik felelőtlenül használják a tűzijátékot, és ezzel más emberek kárát okozzák, ezek annyira megsértődnek, hogy az egész tűzijátékozó emberiségre haragszanak, pedig ha megharapegy kutya, haragudnál aZ összes kutyára, vagy az összes kutyát tartó emberre?
2/5 A kérdező kommentje:
Hát nem haragudnék...épp ez az.
Ugye itt is vannak emberek akik csak vergődnek, meg szerintük mi vagyunk az önzők , hogy "önkényesen" használjuk. De szerintük az nem önzőség, mikor vakaki más(ok) szórakozását akarja tönkretenni, csak mert neki nem tetszik.
2015. máj. 5. 08:34
3/5 PyroMágus válasza:
Mivel én lusta vagyok leírni majd vyrob barátom megteszi:):D
4/5 anonim válasza:
Mert a kutya megijed tőle az énszomszédom ezért
5/5 anonim válasza:
Mert nagyon sok a felelőtlen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!