Szerintetek mennyire gáz az hogy diszkalkuliás vagyok? ( nehezen tudok számolni. )
Figyelt kérdés
1 év múlva szakmunkás vizsgám lesz. Nagyon ideges vagyok miatta hogy nem fognak át engedni. Pedig már egy csomó mindent elterveztem. Vélemény? Esetleg valaki van ilyen helyzetben?2015. máj. 3. 22:55
1/4 anonim válasza:
Szerintem biztos át fognak engedni, ha rendesen felkészülsz rá. Van papírod a diszkalkuliádról? Én is nehezen bánok a számokkal, de a felmérésen ezt elnézték nekem, így nem kaptam róla semmilyen iratot sajnos. Lehet fejleszteni ezt a dolgot, csak ne szégyelld.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen van róla papírom! hát egy picit szégyenlem ez miatt többen is "ba**ogattak" pld: az én 8 éves fiam is gyorsabban számol mint te... bízom benne hogy átengednek
2015. máj. 10. 23:20
3/4 A kérdező kommentje:
jha és kb Általános suli negyedik osztályban derült ki, de sajnos ott nem kaptam sok segítséget...
2015. máj. 10. 23:22
4/4 anonim válasza:
Régebben még segítséget sem kaptak az emberek, ma legalább elismert tanulási zavar és nem szimplán lehülyézik érte az embert. Sok olyan ismerősöm van, akik a disz-es nehézségeik ellenére is elérték a céljaikat (pl. diszgráfiás magyar tanár), szóval semmi sem lehetetlen.
Anyukámnak mindhárom megvan (diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia) mégis ő tanított engem mindenre. 8 éves fejemmel, amikor én is már "beelőztem", nem bántottam érte, inkább segíteni próbáltam neki viszonzásul. Szóval ez csak mások szegénységi bizonyítványa, ha egy kisgyerekbe több megértés szorul. Bár manapság ez sajnos így megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!