Hogyan álljak neki?
Figyelt kérdés
Szeretnék iskolán kívül is foglalkozni az angollal de nem tudom hogy kezdjek neki igazából a nulláról venném az egészet csak nem tudom hogyan tegyem van esetleg valami online e-book ahol nullától a legnagyobb szintig vannak feladatok vagy valami?2015. máj. 3. 22:18
1/2 anonim válasza:
En magantanarhoz szoktam jarni.
Akar interneten is lehet nezni ilyen tanart vagy valami turnushoz jarni...
bar nem tudom, hogy hogyan gondoltad, de igen neten talalhatsz ilyen oldalakat, ahol nullarol kezdodik az egesz.
remelem segithettem :)
2/2 anonim válasza:
ha nulláról kezded, akkor első körben vedd át a nyelvtant, mert anélkül csak zúdulnak az infók de képtelen vagy feldolgozni. Ha tisztába vagy a nyelvtannal, utánna már tovább lehet lépni mert van mire építeni. A nyelvtant akármelyik netes oldalon megtudod nézni és tanulni, ami azzal foglalkozik. Utánna kezd meséket nézni, mini sorozatokat, mint a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!