Szerintetek az hülyeség hogy világvége 2012. dec.21. -én?
Figyelt kérdés
A majáknak szerintete igazavan??? (de én kétlem 2000 be is azt mondták)2010. febr. 22. 20:50
11/23 anonim válasza:
Figyu ha ezt hülyeségnek tartjátok semmi baj. Szinte mindennap kitalálnak valami új dolgot, hogy hogyan fogunk mind egyszerre meghalni. Lehet válogatni kinek mi tetszik és melyik szimpatikusabb. :D
12/23 anonim válasza:
jaj istenem...annyira jó a logikátok..h lehet összehasonlítani a kettőt? az egyik egy számmisztikai dolog, a másik meg a bolygók együttállásának az időpontja, és a maja naptár vége...nem ugyan az. persze h ezek a 666os, meg 2000es dolgok baromságok. :D mondjuk ez is...2013.január.7-én lesz a világvége.
13/23 anonim válasza:
A Maja naptárnak azért lett vége, mert legyilkolták őket a gyarmatosítók. Bumm, titok megfejtve
14/23 anonim válasza:
Sztem meg fogjuk tudni, hogy hülyeség-e vagy nem XD kivéve, ha addig elvág egy kamion, vagy megtámad a medvedisznóember :D
15/23 anonim válasza:
Nézd az Így Jártam Anyátokkal-t! Ted Mosby még él 2030-ban is:D
Szal nem lesz világvége!
16/23 anonim válasza:
Szerintem az a hülyeség, hogy foglalkozunk vele. Ha megtörténik, akkor úgysem lehet ellene tenni, nem? Ha meg nem történik meg, akkor majd másba halunk bele...
17/23 anonim válasza:
Szerintem a Maja manus, aki jegyezte a naptárat itt unta meg: "f@szom írja tovább, wazze"
18/23 anonim válasza:
Ajj basszus ez nem csak abból áll, hogy vége a naptárnak. A mostani emberek sem írják meg pl. 6451-ig a naptárt és nézik meg, hogy febr. 16. éppen milyen napra esik, szombatra vagy se... Nem árt kicsit utána nézni a sztorinak, hogy legalább képben legyetek ha már ennyien felhozzák ezt az agyon rágott témát.(ami mellesleg kezd unalmas lenni) Ettől függetlenül én sem hiszek benne, de majd úgy is meglátjuk.
19/23 anonim válasza:
Korábban csak röhögtem a világvége jóslatokon, most viszont félek egy kissé. De nem nagyon.
20/23 anonim válasza:
tegnap 12:52
Bizonyám, igazad van :D
Amúgy sztem is hülyeség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!