Szerintetek melyik FNAF (Five Nights At Freddy's) részt a legjobb?
Szerintetek melyik rész a legjobb ?
Válazsodat indoklod is
Az én kedvencem a FNAF3 mert NEKEM az nem annyira ijesztő
mindig ugyanaz a megtépett figura ugrik be és én nem a beszaratós cuccokért szeretem a játékoz hanem a játékmenetért mert nekem a kamerafigyelgetős-hangalelőzős része tetszik nem a jumpscare
Nekem személy szeritem az összes nagyon jó nem tudok választanian
A Fnaf 1. a legeredetibb
A Fnaf 2-ben van a legtöbb szerplő és a legjobban itt kel odafigyelni
A Fnaf 3 -ban nekem tetszenek a minigame-ek és hogy kétféle vége lehet azon kívül itt van a legjobban kidolgozva a figura Springtrap nagyon részletesen van kidolgozva (Szerintem)
Nekem a 2. rész a kedvencem, mert szerintem annak van a legmegnyugtatóbb hangulata. (Az 1. rész nekem túl nyomasztó, a 3. és 4. pedig félelmetes.) Itt sok "állatka" támad ránk, és nagyon sok taktikázás is van benne. Ezen kívül a 3. résszel ellentétben ide nem lehet letölteni (legalább is nekem nem sikerült) külön Custom Night játékmódot, hanem meg kell csinálni a 6. éjszakáig.
Az 1. részből én nagyon hiányolom azt, hogy sok ellenféltől kelljen félni.
A 3. részben csak springtrap tud megölni. De ő is nagyon gyorsan támad ránk, és csak BB hangeffektjei tartják vissza. Itt sokkal kevesebb lehetőség van egy nyerő stratégia kidolgozására.
A 4. rész... Hihetetlenül keveset kell benne gondolkodni. Ez nekem nem tetszik. Az animatronikok is ha ott állnak az ajtóban, akkor sehogyan sem lehet őket elkergetni, csak a szerencsén múlik. Ha nem az ajtóban állnak, akkor pedig becsukjuk az ajtót, és a következő pillanatban már ott is van, átsprintelte az egész folyosót.
Én mindegyiket szeretem ^^
Fnaf 1-mert eredeti és jó volt ajtókat zárogatni
Fnaf 2-sok a karakter és izgalmasabb
Fnaf 3-purple guy,a kedvenc fnaf karakterem van a középpontban (NEM,nem vagyok fan girl) és itt kezd szomorú lenni a történet
Fnaf 4-ez számomra a legijesztőbb,itt a legszomorúbb a történet
Fnaf Sister Location-Már lehet összefüggő teljes történetet fargni,és purple guy családjáról is itt tudunk meg a legtöbbet
Fnaf World-Csak mert cukik a karakterek ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!