Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Iskolaorvosi vizsgálat?

Iskolaorvosi vizsgálat?

Figyelt kérdés
8.-os vagyok. Ugyebár felvételiző is egyben. Jött az adott sulitól a levél, hogy felvettek. (Cukrász szakra) A levélben az is volt, hogy be kell mennem a suliba egy "Iskolaorvosi vizsgálatra" Ezen a vizsgálaton döntik el, hogy alkalmas vagyok e a szakmára. Na nekem csak annyi lenne a kérdésem hogy egy ilyen vizsgálaton le kell e vetkőzni? Vagy csak simán súlymérés, vérnyomás stb..

2015. máj. 2. 15:55
 1/6 anonim ***** válasza:
8adikosként min 7 orvosi vizsgálatod volt már, szóval tudnod kellene, hogy megy ez.
2015. máj. 2. 16:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen volt már. De még nem kellet levetkőzni soha. Ezért érdekelne.
2015. máj. 2. 17:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy szükséges lenne megmutatnod a farkad 8.osként a cukrászsuliban. boxerra/nadrágra lehet, hogy le kell vetkőznöd
2015. máj. 2. 19:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát, majd kiderül.. Köszi a válaszokat! Amúgy lány vagyok. xD
2015. máj. 4. 06:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Vágd le a körmeid és alaposan tisztísd meg őket
2015. máj. 4. 11:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálunk az volt sulidokinál, hogy egy szál alsónadrágra kellett vetkőzni, zoknit is levéve. 5-ösével vártunk, úgy hívtak be bennünket.

Aztán súly, magasságmérés, vérnyomásmérés, alapos kikérdezés, nagyon alapos mellkas hallgatás sztetoszkóppal, elöl is hátul is, szívet soká hallgatta, majd sóhajtozni kellett. Aztán felfeküdni az asztalra, hasnyomkodás, lábakat nézte és fel lehetett öltözni. Semmi intim.

2015. nov. 28. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!