Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mik is a tünetei a depresszión...

Mik is a tünetei a depressziónak? ->

Figyelt kérdés
szeretném tudni, mert eléggé az voltam :S és még mindig van miért annak lennem sajnos, szeretném tudni, hogy esetleg ki-e gyógyultam belőle már :S köszönöm
2010. febr. 22. 18:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyik pszichiátriai betegségnél sincs az egyénnek betegségtudata. Ha már te magadnak diagnosztizáltad, akkor nem vagy az. Valószínűleg tini vagy, tele vagy gondokkal, esetleg a családoddal is baj van, szerelmi bánat, stb..ilyen korban a nyakatokba szakad minden, és ezen mindenki átesik. Nem kell egyből pánikolni, vagy mindenféle pszichiátriai kórképet magadra aggatni. Egyszerűen át kell esned ezen a korszakon, majd elmúlik vagy megedződsz. Addig meg nyugodtan fordulj be, sírj, vagy tombolj,mert az kell. Javaslom amúgy,hogy többet figyelj magadra( kényeztesd magad, hosszú fürdő,zene,sport nagyon jó, én is azt szoktam,ha sz.ar napom van.) Kicsit jobb lesz. És próbálj meg mindig kiutat keresni,mert ha beleásod magad a problémáidba, csak gyengébb leszel, és nehezebb lesz kilábalni. Légy erős és objektív!
2010. febr. 22. 18:41
 2/6 A kérdező kommentje:
viszont engem jelenleg semmi jó nem vesz körül :S és igy nagyon nehéz! nem elég, hogy folyamatosan szenvedek, mindig kapok ráadást még mellé.Halálon nagyon sokszor gondolkozom, viszont egy picike remény van bennem ,mert jóra fog fordulni ez valami miatt, viszont addig még szenvedni kell :S ezért érzem azt, hogy élnem kell, de hidd el, ha az nem lenne, már nem biztos, hogy élnék.Hát folymaatosan sirok, egyik percben jó a kedvem, másikban sirok :S szóval
2010. febr. 22. 18:43
 3/6 A kérdező kommentje:
szerintem ez depresszió, teljesen más vagyok ilyen szempontból, mint például az osztálytársaim :S
2010. febr. 22. 18:44
 4/6 A kérdező kommentje:
nehéz ezt úgy elmagyarázni, hogy egy idegen megértse :S
2010. febr. 22. 18:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez nem depresszió. Én is ilyen voltam.:) (tanulok pszichiátriát, és dolgoztam osztályon, nem ilyen a depi) Akkor tessék, azt a pici reményt kell megragadni, és kihozni a legtöbbet belőle. Tűzz ki egy célt, és azt próbáld követni. Ne hallgass senkire,főleg aki rosszat akar. De a tanácsokat fogadd el. Nehogy már a"senkik" miatt feladd, pláne az öngyilkosság merüljön fel benned..te egyéni vagy, belőled egy van. Valamiben mindenkinél jobb vagy,ez tesz különlegessé. Ezt vedd alapul. Szóval mássz ki a gödörből, csinálj hasznosat és ne a szobádban ülj. Indulás fürdeni egy jó tengeri sós, vagy illóolajos kád vízbe, dugd be a füledbe a kedvenc zenédet,és gondold át az összes gondodat. Sírd ki magad, keseregj rajta,aztán próbáld meg előbb szellemi szinten megoldani. Ha meg nem lehet, a kiutakat keresd. De csodát ne várj, nem lehet mindent egyszerre megoldani. Fokozatosan csináld és a kisebbekkel kezd!
2010. febr. 22. 18:52
 6/6 A kérdező kommentje:

de én már ÉVEK ÓTA szenvedek :S és ebből sajnos nem tudok csak úgy "kimászni" egy megoldás van, azt ki is használtam, de addig még van néhány hónap, bár eltelik gyorsan, de eléggé pesszimista vagyok :S és itt olyasmi nincs, hogy na akkor jó kedvem lesz, kimegyek szórakozni barátnőkkel. itt egyszerűen nem :S bent ülök és annyira nem érzem itt jól magam, hogy tényleg semmihez nincs kedvem :S a semmiből rámjön a sirás, aztán rá 5 percre meg lehethogy már ugrálok örömömben :S bár az nagyon ritka :') szóval ez a helyzet :S

de aranyosak vagytok :) és igyekszem én :S igyis erősebb vagyok a kelletténél már :S

2010. febr. 22. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!