Ti megkóstolnátok az emberi húst?
Figyelt kérdés
2015. máj. 1. 12:16
1/12 anonim válasza:
Azon az elven vagyok, hogy semmit sem szólok le amég nem kóstoltam. Legyen az skorpió, kígyó, bogarak, kutya vagy egyéb alapanyagból készült étel, de emberi húst nem ennék semmiképp sem.
7/12 anonim válasza:
Nem nem igazán....ütközik az elveimmel. Egyébként akkor egy emberi életet vennék el...
Akkor max akkor kóstolnám meg ha a sajátom volna
8/12 anonim válasza:
Kényszer nélkül soha, de előfordulhat, hogy a saját életem megmentése érdekében meg kell tennem, pl. egy repülőgép-szerencsétlenség túlélőjeként. Erről jut eszembe egy vicc:
A mentőcsapat odaér a lezuhant repülőhöz, ahol összesen egy embert találnak, aki éppen egy emberi lábat rágcsál. Amikor meglátja a csapatot, mentegetőzni kezd:
- Tudják, hogy van ez, életben kellett maradnom, a szükség nagy úr...
A parancsnok a fejét csóválja.
- Ez rendben is lenne, de hát még csak négy órája zuhantak le!
10/12 anonim válasza:
Vannak éttermek ahol ínyenceknek szolgálják fel, csak elég drága. A legfinomabb a fiatal fehér nő felkarjából készült rostélyos. A legmenőbb utazási irodák szerveznek ilyen gasztroturista utakat vastag pénztárcájú túristáknak. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!