Ti foglalkoztok a halállal?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 29. 00:25
1/4 anonim válasza:
Szerintem mindenki foglalkozik.
Igyekszem úgy élni hogy ne hagyjak káoszt magam után, nincs tartozásom, a spórolt pénzekhez hozzáfér édesanyám, megbeszéltük hogy a nagyszülők sírhelyére hamvasztanak.
És ezeket a dolgokat ő is elmondta, és elintézte hogy egy esetleges vagyonzárolás ne vágjon földhöz.
Ha a lelki részére vagy kíváncsi, igen, szoktam rá gondolni hogy mi vár odaát
2/4 anonim válasza:
Úristen, én nagyon. Most halt meg egy ismerősöm, elég fiatalon, azóta nagyon erős bennem a halál-para.
3/4 anonim válasza:
Nekem most is van a mélyhűtőmben halál, május elsején halászlevet fogok csinálni belőle.
4/4 L1lla válasza:
Néha megyek a pesti utcán vagy ülök egy buszon, és nézem az embereket, és csodálkozom, miért nem üvöltenek hangosan, és verik magukat a földhöz a borzalomtól. Hiszen mind tudják, hogy az életük pocsék, és nemsokára meghalnak, elég valószínű, hogy ronda kínok között. És aztán vége, finis, sötétség. Vagy nem tudják?? Vagy csak profin elterelik a figyelmüket erről a tényről mindenfélével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!