Hogyan postázzam a rajzomat, festményemet?
Sziasztok. A már jól ismert internetes piactereken árult rajzaimat, festményeimet szeretném eljuttatni a vevőknek, de egyenlőre nem tudom hogyan. A gondot az jelenti, hogy a művek többnyire A3-as vagy annál nagyobb méretű lapra készülnek el. Hengerben tapasztalatból nem postázok, mert rongálódik a papír és a festék. Hallottam ezekről a barna merev borítékokról. Ezek mennyire megbízhatóak? Keret nélkül küldeném a rajzot.
Segítsetek légyszi aki járatosabb a postánál...
köszönöm.
és bár tudom, hogy a személyes átvétel mindig ott lesz lehetőségként, mégis ez persze kényelmesebb, de kockázatosabb.
Huhh, hát nekem mikor barátnőm küldött be rajzot postán keresztül egy pályázatra, úgy csinálta, hogy vett egy ilyen hengerszerű valamit, ilyet:
és ebben küldte el. Így nem gyűrődik a rajz, hanem szépen bele lehet tekerni. Azt hiszem ilyen hengert papírboltban tudsz venni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!