Miért van ez? Mit rontottam el?
mindig is az a típus voltam, aki a sajátjai elé helyezte mások problémáját, segítettem, ha tudtam, vigasztaltam, ha szükség volt rá, meghallgattam bárkit, aki kérte, olykor tanácsot is adtam, ha úgy éreztem én valamit máshogy csináltam volna, tehát mindig ott voltam a barátaimnak, ha kellettem
de amikor nekem lett volna szükségem rájuk, hogy meghallgassanak, akkor egy-két szóval lerendeztek és egyből elkezdték megint a saját problémáikat ecsetelni, le se szarták, hogy velem mi van
eljutottam arra a szintre, hogy mindent magamba fojtok, inkább megoldom egyedül, mert rájöttem, hogy ilyen esetekben csak magamra számíthatok
nem akarok senkit se untatni ezzel a problémával, csupán arra szeretnék választ kapni, hogy miért kell ennyire kihasználni mások jóságát
persze, én is hülye vagyok valamilyen szinten, mert sosem tettem ezt szóvá nekik, de mindig abban reménykedem, hogy egyszer majd észreveszik magukat
sajnálom, hogy hosszú lett
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!