A baratnommel egyutt megyunk a Balatonra es nincs semmi furdoruham. Milyet vegyek?
Figyelt kérdés
Az a baj hogy nincsen semmi mellem es tudom hogy nem ezzel kene meg foglalkoznom hisz meg csak 13 eves vagyok de eleg zavaro hogy neki mar rendes melltartoja van nekem pedig meg csak ilyen top es semmi noies furdoruha nem jo ram ezert csak ilyen nagyon gyerekeset tudnek venni... es a haromszog alakut pedig egyenesen utalom... es igazabol ha olyan tarsasagba lennek akkor nem zavarna, de mar most erzem hogy egymashoz fognak minket hasonlitgatni.... Szoval szerintetek mit tegyek?2015. ápr. 26. 12:09
1/3 A kérdező kommentje:
bocsi hogy nem irtam ekezetet es vesszot telefonrol vagyok
2015. ápr. 26. 12:10
2/3 anonim válasza:
Push up...fürdőruhában is létezik. Menj el anyukáddal vásárolni, ő meg fogja mondani, melyik előnyös. A pánt nélküli rojtos fürdőruhák pedig nagyobbnak mutatják a mellet :)
3/3 A kérdező kommentje:
Koszi akkor majd megnezem anyuval!:) Masok is irhatnak!!:D
2015. ápr. 26. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!