persze, hogy normális. Én is Akelát hallgatok, ha ideges vagyok.
2008. aug. 28. 15:00
2/14 anonim válasza:
most én is feszült vagyok és depressziót halgatok...:D :)
jah és a road-ot én is szeretem...:D
szerintem is természetes
2008. aug. 28. 15:41
3/14 anonim válasza:
Én pl a Slipknot-tol sozktam elalduni meg System of a downtol. Nem azé mert uncsik hanem mert már ezt megszotkam .Tök normális dolog hogy mindenkinek más az izlése és más teszi öt boldoggá vagy nyugodtá
2008. aug. 28. 17:13
4/14 anonim válasza:
Szerintem is tök normális^^ Mindenki mástól nyugszik meg. Én is a keményebb dallamoktól leszek nyugodt, pl. xP
2008. aug. 28. 20:37
5/14 anonim válasza:
Ha egyszer azt szereted... Én minden más zenétől ideges leszek, csak punk zenét hallgatok. Nincs is jobb annál:D A Toy Dolls pl. mindig jókedvre derít:D
2008. aug. 28. 20:53
6/14 anonim válasza:
Én a Dimmu Borgirtól nyugszom meg a legjobban. Csak belövöm, és minden probléma meg van oldva, minden idegesség elszáll. Hatásos terápia, ellentétben a chill-out zenékkel, vagy a "Természet hangjai" c. nyugtató célzatú albumokkal. Ha ezeket hallgatom, egy óta múlva olyan érzésem lesz, hogy be kell törnöm valakinek az arcát.
Különbözőek vagyunk, mi emberek. :)
2008. aug. 28. 21:40
7/14 anonim válasza:
Hali!
Az én barátom a Metallicától nyugszik meg,mikor ideges vagy bántja valami,akkor ezt szokta hallgatni és jót tesz neki jó hatással van rá.
Sokszor a zene bármilyen zene, csodákra képes!
2008. aug. 29. 08:23
8/14 A kérdező kommentje:
Akkor jó, amúgy én csak magyaroktól mert azokat értem, [link] én ettől szoktam jobb kedvre derülni, hát nem cuki?
2008. aug. 29. 09:16
9/14 anonim válasza:
en dalriadat meg ismeros arcokat hallgatok. olyan erzesem van a szamaiktol, mintha az elet tenyleg tobb lenne a sulinal, melonal es alvasnal. nagyon remelem, hogy nincs igazam:(
2008. aug. 29. 17:28
10/14 anonim válasza:
Én is észre vettem a metal zene jótékony idegnyugtató hatását, még megboldogult gimnazista koromban. :) Akkoriban kezdett ismertté válni a Cradle of Filth (ez a stílus még nem volt annyira elterjedt). Kölcsön kaptam egy kazettájukat pont akkor, amikor valamiért rettentöen ideges voltam. Szinte úgy éreztem, hogy "kiordibálja-vinnyogja" az énekes a gondokat helyettem.
Azóta eltelt jónéhány év, de mindmáig a metal stílus a kedvencem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!