Szeretnék egy köldök piercinget, (többi lent)? 👈 (azt irta rakjak bele kérdőjelet úgyhogy az ott csak van xd)
14 vagyok, és már fél éve győzködöm a szüleimet és most végre belementek. Egy pár kilo felesleg van rajtam, de szerintem jól állna, és nagyon tetszik! Szerintetek egy kicsit husison jól állna?
A 2. Kérdésem pedig az, hogy mindennap sportolok(Atlétika), és, hogy azt hanyagoljam majd ha megcsináltattam? Kb meddig? És még azt szeretném kérdezni, hogy strandra mehetek -e majd ha most megcsináltatom?
Előre is köszi a válaszokat:D
Ha valóban 177 vagy és 70 kg akkor az normál testtömeg indexre utal.
1-2 hétig kerülni kell az intenzív testmozgást,sportolást,elsősorban a hasizommal járógyakorlatokat. Míg frissen van szúrva addig 2 hétig TILOS uszodába,szoliba,szaunába járni. A teljes gyógyulási ideje 3 hónap ezalatt nem szabad más köldök pc-re kicserélni sem. A gyorsabb gyógyulás érdekében pedig Octenisept v. Oxycort spray-vel kezeld.
Szerintem nyáron nem érdemes csináltatni (sőőőt.. én 14 évesen nem is engedném,de ezt a szüleid tudják). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!