Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha bejelölöm Justin Biebert...

Ha bejelölöm Justin Biebert facebook-on vissza fog jelölni?

Figyelt kérdés
hát..lehet hogy ez egy hülye kérdés..de na.xDD
2010. febr. 21. 19:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%
Igaza annak van, aki azt írta, hogy nem fog. Az ilyesmit a kis fontoskodó bérmunkásai végzik, míg ő sorban pakolja gerincre az ilyen kis gruppikat.
2010. febr. 27. 13:53
 12/18 A kérdező kommentje:
ő is emberből van. -.-
2010. febr. 28. 12:54
 13/18 A kérdező kommentje:
úgy értem ő miért ne mehetne fel saját maga??
2010. febr. 28. 13:15
 14/18 anonim ***** válasza:
JO sokszor prob meg és tuti.
2010. márc. 28. 13:04
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Facebookon nem kell visszajelölnie :DDD Ott csak te állíthatod be, hogy "tetszik". És akkor növeled a rajongói klubját. Twitteren követheted, attól ő még nem követ. Myspace-en gyorsan visszajelöl, szóval nyilván nem ő kezeli.
2010. jún. 5. 21:46
 16/18 A kérdező kommentje:

igen most már rájöttem.xD csak amikor feltettem a kérdést akkor lett facebook-om és nem nagyon tudtam, hogy mi-hogy van..xd

myspace-em már volt, de meg mondom őszintén nekem nem tetszik.:\

köszönöm a válaszokat.:D

2010. jún. 7. 15:05
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
huhh....hát nem lehet tudni hogy melyik Justin igazi facebook-ja,de ismerek egy csajt aki beszél Justin-al,a facebook-on és állitolag az igazival.Előre nem hidtem el,de elég sok bizonyitékot fel hozott nekem,hogy az az igazi akivel ő beszél,és el hiszem neki.:)
2010. jún. 9. 13:26
 18/18 anonim válasza:
egyedül ahol igaziból Justin ír az a twitter. Én ismerek egy embert aki a hivatalos Justin-Bieber.hu magyar honlap szerkesztője és Justintól hord aláírt cuccokat.
2010. dec. 4. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!