FIÚK-LÁNYOK, múltkor airsoftoztunk a cimbikkel, és véletlenül seggbelőttük az AK-47-essel fedezékből a zsernyákot! Ugye ebből nem lesz baj?
Figyelt kérdés
Egyébként nem vett észre minket, csak kicsit fájlalta a fenekét. Ugye nem gáz, hogy majdnem összeszartuk magunkat a röhögéstől? Bar elég nehéz volt mozgolódás nélkül megállni ezt a röhögést :S Nektek mi a véleményetek, most szadisták lennénk?2010. febr. 21. 19:03
1/7 anonim válasza:
nem hiszem hogy csak kicsit fájlalta. engem is lőttek már seggbe airsoft ak-47-et és k*rvára fájt
2/7 anonim válasza:
csak szimplán hülyék és aberáltak vagytok:D
3/7 anonim válasza:
zsarukra rá se ránts !
énis ki fogom próbálni!
:)
4/7 anonim válasza:
És én még azt hittem mi vagyunk a hülyék sárpálcázással meg sárbaugrással XD
5/7 anonim válasza:
Max lezajlik a következő dialógus:
-Van fegyvertartási engedélyed?
-Igen.
-No azért mert ezt csak azzal szabad!
XDXDXD
6/7 anonim válasza:
Ti vagytok a sport szégyene ilyen emberek miatt fogják betiltani ezt a remek szabadidős tevékenységet. Sok barom idióta ...
7/7 anonim válasza:
teljesen egyetértek az előttem szólóval.Már így is rengeteg előítélet van az airsoftról,most meg jöttök ti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!