Mi az élet értelme? értelmes válaszokat kérek!
Figyelt kérdés
mi értelme van az életnek, minden nap egyforma, felkelünk menni kell iskolába minden nap én már teljesen belefáradtam.2010. febr. 21. 17:23
12/16 anonim válasza:
S.E.M.M.I értelme nincs az életnek,erre én is múltkor jöttem rá,minden reggel felkeltem,elmentem az iskolába,az eredményeimet senki nem értékelte,a rossz dolgokat meglátták bennem,a jókat aligha..és még mennyit kell járnpom suliba..meghát nem is ez a legnagyobb gond,hanem ha sikerül megteremtenem mindent,és mire boldog is leszek,akkora már a halált várhatom csak:(:S
13/16 A kérdező kommentje:
igazad van utolsó kommentelő :(
2010. febr. 21. 19:38
14/16 anonim válasza:
az életnek igenis VAN értelme.egy idő után az ember beleun de az élet értelme az az hogy az ember mindig valami akadályba ütközik.a hibáidból tanulsz,hogy ne kövesd el újra.Ha van miért élni arra az inkább a legjobb ok hogy azokért élni akiket szeretsz,és akik szeretnek.lehet,egy ideig úgy fogod érezni,hogy ugyan az ismétlődik.de egyszer csak meg fog változni.és lehet hogy még sokra viszed az életben.ha azt csinálod,amihez kedved van,és úgy ahogy szereted akkor nem fogod megunni.
15/16 anonim válasza:
Nemrégiben én is feltettem ugyan ezt a kérdést és sajna sokszor rámjön ez az érzés. De hidd el ha nem is mindig minden rózsazsin jönnek még szépnapok. Mert gondoljj csak bele nem véletlenűl születtél meg, oka volt ennek, és annak is oka van, hogy egézséges vagy(nincs komoly betegséged és tutsz járni,látsz, hallasz stb. És ha mégsem sikerült leküzdened egy kis séta a tetrmészetben ténleg csodákra képes:D
16/16 anonim válasza:
előző kommentelő vagyok.NE keseregj és ne hallgass ezekre akik ilyet mondanak hogy nincs értelme az életnek.van értelme.ha ilyesmit írtok inkább ne is írjatok.elkeserítitek teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!