Bűntetőügy kérdése:
Párom előzetes letartóztatását tölti fegyveres rablás miatt. Első körben 9 hónapot töltött bent, majd az elsőfokú tárgyaláson kapott 3 év 10 hónapot és kiengedték másodfokig?
Figyelt kérdés
2 hónapot volt itthon azalatt dolgozott is, majd azzal az indokkal vitték vissza hogy fennáll a szökés veszély. Értesítés nélkűl visszavitték.2 hónapja újra bent van. Jövőhónapba tárgyalás. Mire számíthatok? Bűntetlen előéletű, beismert mindent, kárt megtérítette, jó magaviseletű. Ha kiengednék újra alkalmazná a főnöke.#másodfokútárgyalás
2015. ápr. 23. 14:25
11/13 A kérdező kommentje:
Soha nem mondtam hogy meg kell dícsérni ezért! De igen is mindent megteszek érte! Több mint egy éve várom és várni is fogom bárhogy is alakúl. Segítséget akartam kérni nem bunkó megjegyzéseket! Az meg hogy szerinted pasikkal .... az legyen a te szégyened! Nyílván te ezt tennéd! Mindenki más! Viseli tettei következményét és leüli büntetését! De mint mondtam nem bántott senkit! CSak fegyveres rablásként veszik.
2015. ápr. 27. 08:12
12/13 anonim válasza:
"Lehet hogy elvakúlt vagyok de az életemről van szó."
Nekünk is. Te csak a nagy őt látod, de mi egy fegyveres rablót - akinek a sitten a helye. Olyan nincs, hogy valaki véletlenül rabol. Fegyverrel. Ha szabadon engedik, ki tudja mikor fog ismét - véletlenül - kirabolni valakit? Neadj' isten, ha az áldozat ellenkezik, még - szintén véletlenül - akár használná is a fegyvert.
Nem, köszi. Maradjon csak bent, gondolkodjon kicsit.
13/13 A kérdező kommentje:
Azért azt tegyük hozzá hogy nem egy igazi fegyverrel rabolt! Tudom hogy a lényegen nem változtat! De nem mindegy hogy bemegyek egy késsel vagy egy fegyverrel és úgy rablok ki valakit vagy csak "valami kamuval"
2015. ápr. 27. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!