Miért engedik a lefejezős videók feltöltését, megosztását, birtoklását?
Mégis hol találtál te lefejezős videót, amit nem töröltek volna le egy nap alatt?
NEM lehet őket megosztani sehol, mert letörlik őket...
A birtoklás meg nem jelent semmit.
Pl itt: [link]
De már több oldalon is találtam ilyesmit. Érdekes amit akarnak azt azért tudnak cenzúrázni,ezek az ocsmányságok meg szabadon hozzáférhetők.
Hű, bevallom őszintén, ilyet még nem láttam.
Az oldal is elég betegnek néz ki, nem értem, hogy maradhatott fent, illetve a videó is egy privát videó lehet, mert nem működik a link, amivel a youtube-on lehetne megnézni azt.
Gondolom ezeket sem engedik, sokkal inkább nem veszik észre, de már értem, hogy mire gondolsz!
Illetve, az, hogy 'vérszomjasságra nevelik a fiatalokat', sajnos két tényezőt ki kell ebből emelni:
Ez egy elég eldugott dolog, nem igazán találhat rá bárki, én is csak azért láttam ezt, mert te belinkelted az oldalt, így nem igazán hiszem, hogy ezzel bárkit megcéloznának. Illetve az ilyen jellegű videók magamutogatásként jöttek létre.
Nem hiszem egyébként, hogy egy fiatalt ezzel vérszomjra lehetne 'nevelni', ha az a fiatal mégis ennek hatására lesz valami terrorista, akkor ott több probléma van, mint az, hogy látott egy videót. De azért részben egyet értek pár dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!