Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az öcsém nem akar leszállni...

Az öcsém nem akar leszállni rólam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Öcsém 1 éves és úgy viselkedik,mint egy 8 éves.Mindig játszani akar velem(pl fogócska,bújócska),ha meg nemet mondok,akkor ő van felháborodva. 2 napja mutatni akart nekem egy játszóteret,ahová nem akartam menni.Erre ő felkapott és odavitt,mert szerinte az van,amit ő akar,ha meg már nagyon idegesít akkor kicsit megpofozom,de ekkor visszaüt és tele vagyok miatta kék foltokkal és a gerincemet is majdnem eltörte.Mit tegyek,hogy leállítsam.16/l
2015. ápr. 21. 20:27
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja,és állandóan felemel,pedig tudja,hogy nem szeretem,ha felemelnek.
2015. ápr. 21. 20:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja bocsánat:15 éves az öcsém*
2015. ápr. 21. 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Kanos,tényleg.Szerez neki csajt.
2015. ápr. 21. 20:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Amíg ilyen gyerekesen viselkedik,addig szerintem nem nagyon lesz csaja.Viszont engem már többször megfogdosott pl.megfogta a fenekem,amikor tangában voltam.
2015. ápr. 21. 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Erről beszéltem. :)

Kukkolni is fog és kiveri a bugyidra,amit kilop a szennyesből!

2015. ápr. 21. 21:27
 6/7 anonim válasza:
Az én öcsém is mindig felemel.Elmondom mit kell neki mondanod:aszta milyen erős vagy hogy felemeltél,látok ott egy pattanást.De jó hogy felemelt€l,így nem kell sétálnom,mert a te izmos kezeid visznek.Olyan erős vagy,hogy fél kézzel eszed a zsíroskenyeret.
2015. ápr. 22. 12:23
 7/7 anonim válasza:
Az én öcsém pedig egyszer úgy emelt fel,hogy tenyérrel a két lábam közé nyúlt,megmarkolta a fenekemet és úgy emelt fel.
2015. ápr. 24. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!