Más is észlelt ilyeneket?
Figyelt kérdés
Most vagy én vagyok hülye, de térgörbülés szerű foltokat látok néha...szóval így kint vagyok egyedül a teraszon és elkezd vibrálni a fal. :) nem drogozok. :D2010. febr. 21. 12:49
21/43 A kérdező kommentje:
19. :) olyan 2 éve vannak ilyen tüneteim, őszintén szólva...azt se tartom kizártnak h az öngyilkossági kísérletem miatt(:D)van ez, mivel vagy jó 40-50 frontint vettem be, és ráittam, kb azóta vannak ezek. Nem lett nedves a szemem, rendesen látom a többi dolgot, csak olyan fél négyzetméteres területeken látom ezeket. a vérnyomásom meg normális már, régebben alacsony volt.
2010. febr. 21. 13:36
22/43 anonim válasza:
Hm, szedsz valami gyógyszert? Öngyilkossági kisérlet? Nem lehet h depressziós vagy? A mély depresszió is okozhat nagyon eltérő fizikai tüneteket. Fáradtságot, levertséget stb.
23/43 A kérdező kommentje:
nem szedek. hát am ja, nagyon összejöttek a dolgok és jobbnak láttam ezt befejezni. :) persze tudtam h nem halok meg, nem tudom miért. mind1 is. :) amúgy nem vagyok depressziós, sose voltam az, csak néha megy el az életkedvem. szóval nem értem. pánikbetegség esetleg? de az se jó mondjuk mert percekig látom ezeket a foltokat.
2010. febr. 21. 13:43
24/43 anonim válasza:
Ha pedig azóta vannak, akkor valószínűleg a frontin miatt. Erősen hat az idegrendszerre. 40-50 tabletta pedig simán kikészített gondolom.
25/43 A kérdező kommentje:
kiki. :D nem emlékeztem semmire, egy barátnőm mondta h felhívtam és alig tudtam beszélni meg járni. a vicc pedig az h egy bányató mögött voltam, szóval vhogy átmentem a vízen...másnap megnéztem a nyomokat és a vízbe vezettek, azóta hívnak Jézusnak. :D nah bocsi a kitérőért csak ez tök poén volt. :D szóval na, elégé kinyírt az a frontin, lehetséges akkor h maradandó károsodást is szenvedett az agyam?
2010. febr. 21. 13:50
26/43 anonim válasza:
Igen lehetséges :O Amúgy más problémád nincs? Számolási, írási, kifejezésbeli nehézségek? Nem vagy lelassulva? Esetleg nem látsz, képzelsz, érzel dolgokat amik valószínűleg nincsenek is, vagy csak a te képzeletedben? :D
27/43 A kérdező kommentje:
nem vagyok lelassulva, 165ös az IQ-m. szóval a gondolkodásért felelős rész nem sérült szerintem. amúgy ja, vannak néha olyan érzéseim h amiket látok és teszek nem is léteznek, illetve olyan érzés fog el h én már nem is élek, vagy pl. múltkor beszélgetek ismivel h dejó lenne egy kis pénz stb, aztán mondom elmegyek tippmixelni az utolsó ezresemből...67ezret nyerhetem. jövök haza, és a szemem sarkából meglátok egy 20ezrest. :) a tippmix meg elment. :D mekkora a valószínűsége ennek h pont akkor találok 20ezret amikkor erről beszélek ismerősökkel? nem sok. vagy pl. olyan helyeken látnak az emberek ahol nem is voltam sose...bár ez régebb óta van, h volt h oda mentek hozzám én meg nem ismertem meg őket, én meg csak lestem amikkor mondták, mert kizárt h Sopronba voltam egyedül. szóval már tényleg nem tudom h mi a valóság és mi nem az. bocsi h hosszú lettem. :)
2010. febr. 21. 14:02
28/43 A kérdező kommentje:
most ez így extra betegesen hangzik de ez tényleg megtörtének velem...vagyis lehet h csak a képzeletemben...nem tudom :D
2010. febr. 21. 14:03
29/43 anonim válasza:
hát jobb esetben szeleburdi vagy, rosszabb esetben agydaganat :D
30/43 anonim válasza:
Mellesleg velem is történtek hasonló dolgok, de ezek nem hinném, hogy valami durva dolgok lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!