Szerintetek a Violetta hány éveseknek való?
Szerintem bárhány évesnek.
(Én 12 vagyok és lány és nagyon szeretem.)
Ugyan nem egészen tudom, hogy mi az a Violetta. De rákerestem és ha jól láttam akkor egy zenekar/énekesről van szó.
Nos tehát, én 12 évesen Kárpátiát hallgattam, pedig akkor még nem tudtam igazán, hogy mi is az a politika, miről is szól, egyszerűen csak tetszett. A lényeg az, hogy nincs olyan, hogy ez meg az hány éveseknek való zene terén. Ami tetszik az tetszik és kész, ne hagyd vagy legalább is ne érdekeljen, hogy más ítélkezzen amiatt, hogy milyen zenét hallgatsz. És legfőképpen ne szégyelld. Nem azt mondom ezzel, hogy max hangerőn hangfallal járkálj az utcán, de no, remélem érted amit mondani akartam.
Röviden: Nincs olyan, hogy "korhatár" zenéhez.
egyetértek az előttem szólóval, igaza van teljesen :)
ha a sorozatra gondolsz, akkor szerintem azt is mindegy, hogy hány évesen nézed. sőt 12 évesen szerintem jó dolog, hogy ilyeneket nézel, nem más idióta műsort a tv-ben aminek semmi mondanivalója nincsen...
Mindenkinek, csak a tizenkettő alattiaknak fölösleges nézni, mert semmit nem értek belőle. De bárki nézheti, ez nem kortól függ.
14/l
én nemsokára 16 vagyok és nézem a Violettát :) sőőt..imdáom :)
Sokan mondják hogy gáz nem neked való..de nem érdekel :) imádom a zenét benne,meg a szereplőket meg az egészet :)
A mi sulinkba a 6 evesektol a 15 evesekig mindenk nezi meg a legmenobb 8.os csajok is.Szoval mindenkinek valo.Meg anyukamat meg az ocsemet is lekoti.(:
12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!