Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gáz ha fiú létemre nézem...

Gáz ha fiú létemre nézem rendszeresen a violettát?

Figyelt kérdés
Amikor előszőr láttam hogy jönni fog egy ilyen sorozat nem izgatott.Viszont egy részt megnéztem és nem volt megállás.Az lenne a kérdésem hog nem gáz ha 12 éves fiú létemre imádom a violettát?

2015. ápr. 18. 20:32
1 2
 11/16 anonim válasza:

Egyáltalán nem gáz és amugy nagyon ajánlom fiunak és lánynak is a szjg-t!! :)

Amugy most a Szjg-ben hányadik résznél vagy??

:)

2015. ápr. 22. 15:59
 12/16 Pilinszky Bianka válasza:
Szerintem nem gáz hogy nézed a Violettát.Mert ez nem kimondottan lányoknak és lányokról szól.Tiniknek való sorozat.Én is imádom amúgy a violettát.És tanulság is van benne.Úgy hogy szerintem egyáltalán nem ciki vagy gáz.
2015. máj. 28. 18:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia szerintem nem gáz! Én 13 éves vagyok lány és nézem az osztályomból csak pár lány nézi de engem nem zavar én szeretem és kész! És igaza van az egyik válaszolónak nem csak lányoknak lányokról szól!
2015. jún. 3. 16:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Attól, hogy lány a főszereplő, egyáltalán nem az. A te dolgod, hogy mit nézel, szeretsz, csinálsz.:)
2015. jún. 21. 11:46
 15/16 anonim válasza:
szerintem nem gaz
2015. jún. 22. 11:11
 16/16 anonim válasza:

Nem gáz! Nekem egy barátnőm barbi mese rajongó (15), én is nezek Violetát, a bátyám meg Jégvarázst szereti (17) XDD

15L

2016. jún. 15. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!