Mi legyen? Depressziós vagyok
A depressziós emberek egyik jellemzője, hogy apránként elsorvadnak az emberi kapcsolataik, magányossá válnak, ez pedig maga a halál. Az emberi lét együtt-lét. Érted?
Az olvasás jó, mert érdekesebb, szórakoztatóbb, tehát vonzóbb személyiség leszel, de ha csak begubózol a lakásba, és elbújsz a könyveid mögé, akkor soha az életben nem lesz belőled ember !
Az olvasás mellett nagyon kellene olyan elfoglaltság, amelynek társasági vonzata is van. Nem mondom én, hogy legyél tagja egy hegymászó csapatnak- már az is jó lenne, ha rendszeresen eljárnál úszni. Izmosabb leszel és legalább esélyed lesz összeismerkedni új emberekkel, fiúkkal, lányokkal. Olvasás és úszás: szellemi és testi fittség. Nem is olyan rossz.
De a strand csak egy tipp, mert nem ismerem a személyiséged és az érdeklődési köröd. A hobbi szinte mindig magányos tevékenység- ez vele a gond- , de még sem teljesen elszigetelt, mert egy bélyeggyűjtő is rákényszerül más gyűjtőkkel való találkozásra, ha vásárolni, cserélni akar. Mindenképp olyasmi kell, ami több szálon kapcsol téged a többi emberhez, mert a CSAK olvasással biztos, hogy kinyírod magad.
Egyáltalán, miért vagy te depressziós? Megöltél valakit, vagy mindkét kezed és lábad levágta a villamos? Mert akkor jó okod lenne rá. Mit rontottál el, amit nem lehet rendbehozni? Ennyi idősen még időd sem volt elszúrni az életed. Tulajdonképpen csak most készülsz ezt megtenni...
Pszichiáter mondta? A pszichiátria nem tudomány, fontos hogy ezt tudd.
AZ VAGY, AMIT GONDOLSZ MAGADRÓL, ÉS AZ LESZEL, AMIT GONDOLSZ A HOLNAPODRÓL.
Meglehet, nyersnek és kioktatónak látszom, de csak a figyelmed akartam felkelteni. Valójában barátsággal írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!