PostaPontra kértem egy csomagot és mégis postás akarja kihozni, mit tegyek?
PostaPontra rendeltem egy csomagot, mert napközben nem vagyok otthon, így munka után akartam felvenni a csomagot. Ma hív a postás, hogy itt áll a ház előtt és nincs itthon senki. Mondom igen, mert dolgozok, ezért kértem hogy postán vehessem át. Aztán kérdezi, hogy merre dolgozok, mert másnap akkor egy munkatársa elvinné és akkor nem kéne fáradnom. Mondtam, hogy elmegyek én a postapontra. Ő tovább erősködött hogy a munkatársa úgyis arra fog járni és elviszi. Én azért kétkedve kérdeztem, hogy ennek nincs plusz díja, mert úgymond többszöri kézbesítés. Azt mondta hogy nincs.
Erre most nézem az online követési rendszert és abban az van, hogy "Utánküldés". És az utánküldés pedig díjköteles! Ha holnap nem veszem át (mert plusz díjat kéne fizetnem), akkor mi lesz? Én NEM kértem hogy postás hozza ki, postán történő átvétellel rendeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!