Mit lehet a kukákba tenni?
Nemrég kaptunk egy levelet, melyben leírják, hogy mit nem lehet a kukába tenni. Majdnem úgy fest, hogy szinte semmit.
Hát akkor ezzel felerősítették a környezetszennyezést. Már azzal is, hogy a kukák belső méretét a felére vették vissza. Most meg azzal, hogy mit nem lehet belerakni.
mit tesz ilyenkor egy leleményes magyar? Elégeti azt amit lehet, mert van egy jó kályhája/kazánja. Este amikor senki se látja, kiszórja a maradék hulladékot, építkezési maradékot, szemetet valahol az út szélén.
Ez várható a hülye törvények/rendelkezések miatt.
Nem hinném, hogy lehet erre az írásomra értelmesen válaszolni, mert ez igazából nem is kérdés.
"Hát akkor ezzel felerősítették a környezetszennyezést."
Hát nem, ellenkezőleg. Ha mindenki kidobná a szennyező hulladékát (pl. elemek) a kombunális hulladékba, akkor erősödne a k.szennyezés...
"
mit tesz ilyenkor egy leleményes magyar? Elégeti azt amit lehet, mert van egy jó kályhája/kazánja" Ezt pedig az ostoba teszi, nem a leleményes...
Szelektív hulladékgyűjtést Németországban láttam. ott volt 3-4 különböző színű kuka és mindegyiknek az aljáig ért a "feneke". Ezek pedig feketék. Egy van háztartásonként és csak a feléig lehet belepakolni. (60 liter).
Tudom miről beszélsz. Azt is tudom mi várható. Tapasztalom. Le is fotóztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!