Mi a kedvenc idézetetek?
magyarból ez:
"Aki másokat ismer: okos, aki önmagát ismeri: bölcs, aki másokat legyőz: erős, aki önmagát legyőzi: hős."
iwiw adatlapon is ez van kint nekem..
de nem magyarból is rengeteg kedvencem van:)
"Nem elvenni azt,amire tulajdonképpen nem is vágyunk,a legnehezebb dolog a világon"/Camus/
és Platón (talán:): "Ne ítélj,mert mindenki,akivel találkozol,kemény csatát vív"
"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni
És ha a szemeim vörössége
A természet zöldjétől származik"
Bob Marley
Az embereknek nem ugyanazt jelentik a csillagaik. Akik úton járnak, azoknak vezetőül szolgálnak a csillagok. Másoknak nem egyebek csöppnyi kis fényeknél. Ismét mások, a tudósok számára problémák. Az üzletemberem szemében aranyból voltak. A csillagok viszont mind-mind hallgatnak. De neked olyan csillagaid lesznek, amilyenek senki másnak. (...) Mert én ott lakom majd valamelyiken, és ott nevetek majd valamelyiken: ha éjszakánként fölnézel az égre, olyan lesz számodra, mintha minden csillag nevetne. Neked, egyedül neked, olyan csillagaid lesznek, amik nevetni tudnak! (...) S ha majd megvigasztalódtál (mert végül is mindig megvigasztalódik az ember), örülni fogsz neki, hogy megismerkedtél velem. Mindig is a barátom leszel.
"Voici mon secret. Il est trés simple: on ne voit bien qu'avec le coeur. L'essentiel est invisible pour les yoeux."
~ "Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű: jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Nem tudtam, hogyan férkőzzem hozzá, hogyan találjak közösséget vele... Olyan titokzatos világ a könnyek országa.
Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél.
"Néha felveheted az álarcot, de belül mindig tudd ki vagy és honnan jöttél!"
:))
"Mindig az az erősebb, aki nem tombol, hanem mosolyog."
:D
*Megcélozni a legszebb álmot,
Kinevetni a világot
Gyűjteni a barátságot.
Mindig szeretni és remélni,
Így érdemes a Földön élni.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!