Szerintetek az álmok valóra vállnak?
még 3 éve csináltam csak úgy egy mozaik képet amiben apró képek voltak. Volt ott pár dolog, mind különböző: playstation3,érettségi bizonyítvány,versenyautó stb... és így 3 év után egyszer visszanéztem és ledöbbentem, hogy a képeknek a felét már elértem, nem meglepődtem, mert 3 évig majdnem minden nap előttem volt fejben, csak ledöbbentem hogy ha így haladok, vajon egyszer egy sokmillió forintos versenyautót is vezethetek?
Szóval igen, valóban valóra vállnak, de csak ha kitartó vagy, és mindent megteszel értük.
A titok pont erről szól, de a titok is csak félig igaz, mert ott azt mondják, hogy elég gondolnod is rá, hát nem, mert cselekedni is kell. Miért kapják meg a tahók a jónőket amíg a kedves és udvarias fiúknak csak a markuk marad? Mert a tahók mernek lépni. Ők úgymond mindent megtesznek, és hisznek is önmagukban, és abban hogy amit csinálnak az úgy jó ahogy csinálják. Az élet nem tesz különbséget jó és rossz között :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!