Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért zavarja az anyukákat a...

Miért zavarja az anyukákat a baba, bébi, kisbaba szó? Miért kell pont az idegesítő "Babó" szót használni? Vagy csak engem idegesít, úgy mint a tejci?

Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 09:38
 1/10 anonim ***** válasza:
15%

Jaj, ez már lerágott csont, volt itt már ebből olyan balhé, hogy na...

Véleményem szerint mindenki úgy nevezi a gyerekét, ahogy akarja. Vannak dolgok, amikhez más embereknek semmi köze.

A babó meg a tejci között van egy baromi nagy különbség: az első egy becézés, a második viszont egy rosszul kiejtett szó, amit a gyerek helytelenül fog megtanulni. Soha nem szabadna selypegni egy gyerek előtt, ezért van, hogy még 5-6 évesen logopédushoz kell hordani szegényt!

A "babó"-val nekem semmi bajom.

2010. febr. 20. 09:45
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
engem is idegesít a babó szó..
2010. febr. 20. 10:51
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Megkérdezhetem, hogy lényegében mi zavar benneteket ebben a szóban? Akkor a babuci, babóca is zavar gondolom.

Szerintem olyan "játékos", aranyos szavak ezek.

2010. febr. 20. 12:11
 4/10 anonim ***** válasza:
57%
Én is kiakadok ezektől a szavaktól.
2010. febr. 20. 20:06
 5/10 anonim ***** válasza:
5%

DE MIÉÉÉÉRT?????

Legalább valaki magyarázza meg, légyszi!!!

2010. febr. 20. 20:10
 6/10 anonim ***** válasza:
57%
Mert csak. :D Egyszerűen irritál, úgy mint a cukcsi, édike, fülcsi, szemcsi, stb., stb.
2010. febr. 20. 21:49
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

"cukcsi, édike, fülcsi, szemcsi" - ezek a szavak messze nem tartoznak egy kategóriába a "babó"-val. Ezeket én sem használnám soha.

De az, hogy babó (babóca)... - hát engem egyáltalán nem zavar.

2010. febr. 20. 23:11
 8/10 anonim ***** válasza:
68%
Használok rövidítéseket (ari, cuki, édi), de a babótól falra mászok. Hobbit az a szerencsétlen gyerek, vagy mi?! Lehet kisbaba, baba, csecsemő, bébi vagy mindegy, de ne bebó meg babóca. Különben is utóbbi olyan, mint a kabóca. Egy kabócalárvababa. Gáááz.
2010. febr. 22. 20:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Fohh,én is hányok az ilyenektől,babóm,manóm,20 hós kismami,fürcsi,de a legjobb,most olvastam nemrég:kajci.Ezek nagyon gázak,apám,ha nekem gyerekem lesz,kislányomnak vagy kisfiamnak fogom hívni.
2010. máj. 23. 17:57
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
na meg a lényeg lemaradt:szopi,aztaqrva....
2010. máj. 23. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!