Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy kezdjek neki az ausztriai...

Hogy kezdjek neki az ausztriai munkakeresésnek?

Figyelt kérdés
Megvan németből az érettségi középfokon, olyan állást szeretnék ahol nem fontos a nyelvtudás.

2015. ápr. 12. 20:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Google, barátom :)
2015. ápr. 12. 20:24
 2/6 A kérdező kommentje:
személyes véleményekre és tanácsokra lenne szükségem mert azt sem tudom hogy kezdjek neki
2015. ápr. 12. 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát, a sima érettségi az valóban messze áll a nyelvtudástól. Szóval németül nem nagyon tudsz, halvány fingod sincs a kinti életről, de azért szeretnél egy jó állást, ahol ezeket tolerálják is. Nem tudom, miért képzeli azt a magyar munkakeresők nagy része, hogy Ausztriában, Németországban, Angliában az összes munkahely epekedve csak azt várja, hogy tanulatlan magyar bevándorlókat foglalkoztathassanak...

Valami szakmád legalább van? Esetleg ismerősöd, aki odakinn dolgozik? Alaptőkéd, amiből kiutazol, és az első hónapokban megélsz, lakást fizetsz? Bármi, amihez értesz? Vagy csak legyen egy állás, ahova rögtön felvesznek nyelvtudás, képzettség, minden nélkül, és rögtön fizetnek is?

2015. ápr. 12. 21:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedvességed és a sok jó tanácsot, amúgy nemsokára fegyverműszerész leszek, de nem biztos hogy találok Magyarországon munkát és kérlek bocsásd meg hogy meg szeretnék élni.
2015. ápr. 13. 12:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia.

A szakmàdban nem tudom, hogy hol lehet keresni. Google-n hàtha talàlsz valamit. Szàllodai munkàban tudok csak tanàcsot adni. Ott adnak szemèlyzeti szàllàst :-)

2015. ápr. 21. 23:21
 6/6 anonim ***** válasza:
mosogatni elmehetsz,
2015. máj. 3. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!