Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Veszprémben van Asia Center?

Veszprémben van Asia Center?

Figyelt kérdés
Vagy Veszprém megyében.

2015. ápr. 12. 10:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Jól gondolom, hogy beírtad a keresőbe az "Asia Center" kulcsot, s miután az kiadta, hogy az Budapesten található, a XV. kerületbe, durcásságból kiírtad ezt a kérdést?

Nem, nincs sem Veszprémben, sem Veszprém megyében, se egész Magyarországon.

2015. ápr. 12. 11:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem vagyok veszprémi de az ország vidéki kínai üzleteiben a ruhák, cipők gyakorlatilag ugyanazok mint az ázsiában, illatszer is van a nagyobb boltokban.

Kajákat nem lehet látni a vidéki kínaiaknál, alapabb dolgok, mondjuk kókusztej meg üvegtészta a Tescoban is van.

2015. ápr. 12. 18:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Én nekem csak a Mountain Dew kellene :D nem üvegtészta vagy mit mondtál :D
2015. ápr. 12. 21:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Imádom azokat, akik kiírnak egy kérdést, de valójában egészen másra kíváncsiak. Mountain Dew nem kapható Magyarországon. Az ázsiai boltok forrásait nem ismerem, de valószínűtlen, hogy más országból kifizetődő lenne behozni.
2015. ápr. 12. 22:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Rendelj eBay-ről, mondjuk onnan is drága.

Esetleg ha határközelben jársz és a szomszédban van (Szlovákiában láttam már, állítólag Romániában is van) akkor menj oda vagy ha megy ismerős, hozass vele.

Esetleg Angliából/Németországból hazalátogatókat kérj meg, biztos ismersz valakit aki kint dolgozik.

2015. ápr. 15. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!