Unatkozik itt valaki? Unatkozzunk együtt XD
Figyelt kérdés
én durván :) beteg vagyok így buli kilöve aludni nem tudok :D (F/19)2010. febr. 19. 22:17
11/37 anonim válasza:
Jobbulást ^^ Én is unatkozom. Eddig festettem, aztán aludni akartam, de valaki nem hagyott, szóval most itt ülök és bámulom a monitort, aztán asszem megnézek egy filmet, mondjuk egy horrort. De az is lehet, hogy olvasok, persze a tanulás is rámférne :D
13/37 anonim válasza:
22:23as vagyok
csak nem lesznek olyan gonoszak, hogy kitörlik az unatkozók kérdését :D
14/37 anonim válasza:
írj privit és akkor elküldöm a msn-emet.
16/l, már válaszoltam egyszer
15/37 A kérdező kommentje:
mit festettél? :) tudod melyik filmet nézzd meg? Will Smith-töl a hét élet címüt :) nagyon jóóó :)
2010. febr. 19. 22:34
17/37 A kérdező kommentje:
hát ennek örülünk 22:35-ös bár elég unnalmas lehet a másik félnek úgy, hogy Te gyakorikérdésezel :). 86%-os lány írtam privátot :)
2010. febr. 19. 22:37
18/37 anonim válasza:
Festettem egy képet, amin egy férfi éppen körbevezet egy nőt a telkén. Régi ruhák, régi ház, virágzó fák. Nem lett túl profi, de arra jó volt, hogy egy kis időre lefoglaljam magam.
19/37 anonim válasza:
szerintem mindenki unalmában jönn erre azoldalra ;D
20/37 anonim válasza:
azthiszem énis csatlakozom...mégcsak 11 óra,demár kihalt az msn...:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!