Ha Európában lenne zombi apokalipszis, akkor nem lenne nagy gáz?
Tudom hogy lehetetlen, de feltételezzük hogy The Walking Dead, vagy bármilyen film vagy játék szerinti zombik lennének.
Amerikába a kerítés hiánya miatt simán be lehet jutni a házakba, így az emberek védetlenek :D
De viszont Európában (és a föld kb. összes többi országában) van kerítés, amin nem tudnak átmászni a zombik, szóval nem lenne nagy gáz :D
Látom, te még nem dugtad ki az orrodat a faludból.
Nyugat-Európában nagyon sok helyen nincs kerítés (se városban, se falun), vagy csak jelképes, térdig érő, esetleg sövény.
-pánik törne ki
-itt nincs az egyszerű embereknek fegyverük
-a keritések is egyszer megadják magukat
- az is fontos, hogy milyen zombikról van szó! pl.: TWD-ben eléggé fapadosak :D csak "kóricálnak", de a Holtak hajnalában futnak és igen erősek
Én am nem bánnám lenne egy :D összeszedni egy f4sza csapatot és aprítanánk a zombikat :D
"Én am nem bánnám lenne egy :D összeszedni egy f4sza csapatot és aprítanánk a zombikat :D"
Aztán fél óra múlva, mikor a barátaid fele már halott, te meg kucorogsz egy sarokban, majd azon vinnyogsz, milyen jó lenne otthon a gép előtt tolni a fészbúkot. Az élet nem holivúd.
Svájcon kívül meghalna Európa.
Európában egyedül Svájcban van olyan törvény,miszerint a katona a fegyverét (IGEN! Sorozatlövő,katonai gépkarabélyt és a lőszereit)köteles odahaza tárolni!
Fegyver nélkül halott vagy. Ha a betegség vagy a zombik nem ölnek meg megölnek az emberek. Főleg a bűnözők és a zsaruk.
Persze, ez attól is függ hogy melyik adaptációt vesszük példának :D Én most nem az ilyen Z világháborús zombikra gondoltam, mert akkor elég gyorsan halna mindenki :D
1# Nem faluban lakok, kertvárosban, ahol kb. minden háznál 1 méteres betonalapba van nyomva a vasszerkezet :D
Azt tudom hogy nincs mindenkinél fegyver, de hogy ha a "reálisabb" fajtát nézzük, szóval a Walking Dead-es zombikat (eleve nem logikus hogy zombi, nem hogy még szuper erősek is lesznek a semmiből nyert energiájukból) simán át lehetne szúrni a kerítésen, ha az utcáról jönnek, és ha tényleg nem lenne semmi pánik (fosztogatás meg ilyenek), akkor mindenki maradna a házába, csukott ajtónál alszik, és ha álmába is hal meg akkor se veszélyeztet senkit :D
Na mindegy igazából tudom elég hülye téma ez, meg mindenki máshogy mondja, mert minden filmbe máshogy van ez az egész, de néha ezen jó elidőzni :D
És mit eszel? Van akkora konyhakerted, nevelsz állatokat, önfenntartó rendszered van kerítésen belül?
Ha sokan meg is egyeznek hogy segítik egymást, összefognak, ha egy falunyi emberre jut 2 fosztogató, már veszélyben vagy mert betörhetnek, megölhetnek, őket nem állítja meg a kerítés.
Márpedig pont Magyarországon ne lennének olyanok, akik egy kis kajáért ne törnének be másokhoz még zombimentes békeidőben is? Az áruházak előbb-utóbb kifogynak, akkor azok, akik kint vannak nyilván úgy gondolják, hogy azoknak, akik bent vannak van kajájuk. És nem feltétlenül úgy gondolják, hogy ők most beköltöznek melléjük és ellesznek együtt, hanem csak mi, csak nekünk, hogy mi tovább húzzuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!