HOGYAN MONDJAM MEG A SZÜLEIMNEK, HOGY NEM A LÁNYOKAT HANEM A FIUKAT SZERETEM?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 7. 19:19
1/4 anonim válasza:
- Anyu, apu, van egy jó hírem: végre van barátnőm, a neve Gabi.
- Büszke vagyok rád kicsim, no és helyes kislány ez a Gabi?
- hááát azt nem mondtam hogy kislány...
2/4 anonim válasza:
"- hááát azt nem mondtam hogy kislány..."
Dehogynem, okostojás, úgy kezdted, hogy "barátnő". Még dolgozz egy kicsit ezen a poénon.
Kérdező, próbáld úgy elmondani, hogy nem kiabálsz (CapsLock). Egyáltalán, miért akarod elmondani? Majd ha összemelegedsz (hehe) egy csinos fiúval, akkor ráér, nem? Vagy már ott tartasz? Akkor meg így, ahogy nekünk.
3/4 anonim válasza:
Inkább tartsd meg magadnak.Ne kezdjenek már el most emiatt szörnyülködni a szüleid hogy feleslegesen neveltek fel...
4/4 anonim válasza:
Ehh szívem, én is ugyanebben a helyzetben vagyok. Csak lányként. Én nem fogom nekik elmondani. Majd talán úgy tíz-húsz év múlva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!