Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » HOGYAN MONDJAM MEG A SZÜLEIMNE...

HOGYAN MONDJAM MEG A SZÜLEIMNEK, HOGY NEM A LÁNYOKAT HANEM A FIUKAT SZERETEM?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 7. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:
42%

- Anyu, apu, van egy jó hírem: végre van barátnőm, a neve Gabi.

- Büszke vagyok rád kicsim, no és helyes kislány ez a Gabi?

- hááát azt nem mondtam hogy kislány...

2015. ápr. 7. 19:43
 2/4 anonim ***** válasza:

"- hááát azt nem mondtam hogy kislány..."

Dehogynem, okostojás, úgy kezdted, hogy "barátnő". Még dolgozz egy kicsit ezen a poénon.

Kérdező, próbáld úgy elmondani, hogy nem kiabálsz (CapsLock). Egyáltalán, miért akarod elmondani? Majd ha összemelegedsz (hehe) egy csinos fiúval, akkor ráér, nem? Vagy már ott tartasz? Akkor meg így, ahogy nekünk.

2015. ápr. 7. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Inkább tartsd meg magadnak.Ne kezdjenek már el most emiatt szörnyülködni a szüleid hogy feleslegesen neveltek fel...
2015. ápr. 7. 20:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Ehh szívem, én is ugyanebben a helyzetben vagyok. Csak lányként. Én nem fogom nekik elmondani. Majd talán úgy tíz-húsz év múlva :D
2015. máj. 2. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!