"sátorvászon" természetes anyagból?
Figyelt kérdés
Milyen anyag lehet alkalmas sátor befedésére? Konkrétabban melyik az a természetes anyag, ami vízlepergető hatású, illetve mivel lehet azzá tenni vegyszerek nélkül?! A nemez nem jó mert befülled, a sima lepedővászon átázik 1 másodperc alatt, a geotextil sem vízálló gondolom.2010. febr. 19. 12:22
1/3 anonim válasza:
viasszal vízhatlanná lehet tenni a dolgokat, na de sátrat..... ? hát talán... a nemez valóban nem jó erre a célra... a geotextil talán bírná valameddig. de már szerintem megoldottad, csak nem hóban akartál sátorozni?
2/3 A kérdező kommentje:
Még nem oldottam meg a problémát.
Saját sátrat szeretnék készíteni, csak valami vízhatlan anyagot kellene találnom ami alkalmas ilyesmire.
2010. ápr. 26. 21:58
3/3 anonim válasza:
Impregnált pamut-juta szövet. Mimimum 500g/nm.
Mondanám, hogy kender-gyapjú, az magától is sokáig vízálló, de ilyet már nem találni. Ha sikerül, az engem is érdekelne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!